+36-28/410-295  |  ugyfelszolgalat@vuszikft.hu  | 2100 Gödöllő, Dózsa Gy. út 12.

2024. 07. 22., Mai névnap: Magdolna. Holnap Lenke napja lesz.

Szolgáltatások

Út-, híd-, zöldfelület és parkfenntartás

Társaságunk legfontosabb feladatai közé tartozik az utak és hidak szakszerű fenntartása és üzemeltetése. Ezt a feladatot kizárólag a városi tulajdonban lévő, úgynevezett helyi közutak úthálózatán végezzük, biztosítva ezzel a biztonságos közlekedési feltételeket. 
Az útfenntartási feladatok mellett a gödöllői parkok és zöldterületek ápolása és gondozása is társaságunk kiemelt feladata. 

Parkolás üzemeltetés

A város közterületein 10 várakozási terület kialakítása történt meg, így a rendelkezésre álló parkolóhelyek száma több mint 1300 db. A várakozás több helyszínen díjköteles!
A díjköteles várakozási területeken munkanapokon 8-18 óra, szombaton 8-12 óra között kell parkoló jegyet váltani, erre lehetőség jelenleg, a 37 db napelemmel működő parkolójegy kiadó automatánál, vagy akár, bármely zónában a parkolási díj mobiltelefonnal is rendezhető.

Gyepmesteri tevékenység

Társaságunk az önkormányzattal kötött közhasznú szerződés keretében, saját telepén végzi a Gödöllő közigazgatási területéhez tartozó gyepmesteri / ebrendészeti feladatokat. 
Tevékenységünk ellátása során alapelvünk, hogy egészséges kutyákat nem altatunk, kizárólag az örökbe adás a célunk.
Amennyiben kutyája elszökött, mi befogtuk és az állat rendelkezik azonosító chippel, akkor az abban tárolt adatok alapján megkíséreljük a haza juttatását vagy beszállítjuk telepünkre.
Előzetes bejelentkezést követően várunk minden segíteni vágyó állatbarátot a telepre, aki szeretne kutyát sétáltatni vagy a telep szebbé tételében segédkezni. 

Temető fenntartás

Gödöllő több temetője közül az Önkormányzat és a Katolikus valamint Református egyházak között 2008-ban megkötött megállapodás alapján a Dózsa György úti temető tölti be a köztemető funkcióját, amely üzemeltetését önkormányzati megbízás alapján társaságunk végzi.
A köztemető Gödöllő város központjában a Dózsa György út 35. szám alatt helyezkedik el. Főbejárata a Dózsa György út felől közelíthető meg.