Hírek

Felhívás - fizetős várakozási övezetekben történő parkolást érintő változásokról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 271/2021 (V.21.) kormányrendelet rendelkezési alapján 2021. május 25. napjától a fizető várakozási övezetekben parkolásra kizárólag érvényes parkolójeggyel vagy bérlettel nyílik lehetőség!
A 3-as és a 11-es övezetre kiadott 2020. évi ingyenes várakozási engedélyek érvényességét 2021. július 31-ig, míg a kedvezményes bérleteket 2021. június 30. napjáig meghosszabbítjuk. A határidők lejártával a 2020. évben kiadott engedélyeket már nem tudjuk elfogadni.
Az engedélyek meghosszabbítására, új bérletek vásárlására ügyfélszolgálati irodánkban (2100 Gödöllő, Dózsa György út 12.) van lehetőség ügyfélfogadási időben! 
Ingyenes bérlet meghosszabbítása esetén kérjük, hogy a 2020-ban kiadott engedélyt a lakcímigazoló kártya és a forgalmi engedéllyel együtt szíveskedjenek magukkal vinni az ügyintézéshez.

A 2/2004 (II.2.) számú önkormányzati rendelet szerint, az a természetes személy jogosult egy darab ingyenes várakozási engedélyre aki, Gödöllőn, a 3-as vagy a 11-es zónán belül állandó bejelentett lakcímmel rendelkezik továbbá tulajdonában, üzemeltetésében, vagy használatában lévő (kizárólag céges autókra igényelhető, céges igazolás szükséges a használatról) személygépjárművel rendelkezik.

A várakozási övezetekről, engedélyekről, bérletekről, parkolási díjakról további információk honlapunkon a Szolgáltatások/Parkolás menüpont alatt olvashatók (https://vuszikft.hu/szolgaltatasok/parkolas).