Hírek

Várakozási engedélyek meghosszabbítása

Tisztelt Lakók!

A kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében a 3. valamint a 11. zónában jelenleg használatban lévő (2019-ben kiadott) ingyenes és a tartózkodási lakóhellyel rendelkezők részére kiállított kedvezményes árú várakozási engedélyek érvényességi idejét 2 hónappal, azaz 2020. május 31. napjáig meghosszabbítottuk! A biztonságos ügyintézés érdekében kérjük, hogy a bérletek cseréjét lehetőség szerint elektronikusan intézzék, melynek részleteinek ismertetése a "Bővebben" funkciógomb használatával olvasható.

 

Az engedélyek cseréje kapcsán kérjük az alábbiak szerinti segítő együttműködésüket:
- a várakozási engedélyek hosszabbítását, valamint egyéb, társaságunkkal kapcsolatos ügyintézést csak a legszükségesebb esetben intézzenek személyesen. Lehetőség szerint kérjük a kitöltött és aláírt dokumentumok elektronikus felületen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) történő benyújtását, vagy az igénylőlap irodánk mellett felszerelésre került postaládába lezárt borítékban történő elhelyezését, vagy postai úton történő eljuttatását (VÜSZI Ügyfélszolgálat, 2100 Gödöllő, Dózsa György út 12.)
- nyomtatványaink megújult honlapunkon (www.vuszikft.hu) a „Társaságunkról” menü „Nyomtatványok” almenüjében találhatóak, innen pdf formátumban letölthetőek
- a nyomtatványok kitöltése kapcsán felmerült kérdésük esetén munkatársaink telefonon továbbra is készséggel állnak szíves rendelkezésükre a +36/28-410-295 telefonszámon
- a dokumentumokon feltétlenül tüntessék fel telefonos elérhetőségüket!
A várakozási engedélyek kiadásához szükséges benyújtandó dokumentumok, melyet kérjük, minden esetben csatolni/mellékelni szíveskedjenek:
- forgalmi engedély azon oldalának olvasható másolata, melyen a tulajdonos/üzembentartó adatai és a rendszám feltüntetésre kerül,
- törzskönyv másolása abban az esetben, amikor a tulajdonos csak ezen okirattal tudja igazolni a tulajdonjogot,
- vállalkozás tulajdonában lévő gépkocsi esetén szükséges a vállalkozás tulajdonosa által kiállított igazolás, mely bizonyítja, hogy a gépjármű az igénylő használatában áll,
- az igénylő lakcímkártyájának azon oldala, amely tartalmazza a kérelmező lakcímét,
- nyugdíjas kedvezményes bérlet esetében: nyugdíjas igazolvány másolata vagy azon okirat, mely tartalmazza a 65 év feletti nyugdíjas életkorát.
Az engedélyeket azok kiállítását követően postai úton juttatjuk el a kérelmező részére. Kedvezményes árú bérlet esetén a fizetendő összeget társaságunk 12001008-01604418-00100007 számlaszámára átutalással is kiegyenlíthetik. A közlemény rovatban feltétlenül tüntessék fel a gépjármű rendszámát, az igénylő nevét, valamint a várakozási zóna számát. A befizetésről szóló számlát az engedéllyel együtt postázzuk Önöknek.
Köszönjük segítő együttműködésüket! Célunk, hogy döntéseinkkel megelőzzük a járvány terjedését és elősegítsük annak mielőbbi visszaszorítását, megőrizve az Önök és munkatársaink egészségét! Számítunk segítő közreműködésükre!