Hírek

Faápolási munkák a Liget Juliska utcai játszótéren

A VÜSZI Nonprofit Kft faápolási munkát végeztet a Ligeti Juliska utcai játszótéren 

2021.02.22 – 2021.03.06 közötti időszakban.

A fákon megtörténik a szükséges gallyazási, szárazolási és fagyöngymentesítés, illetve néhány kiszáradt fa kivágásra kerül.

Kérjük, a munkák ideje alatt a játszóteret ne használják, annak környékén fokozott figyelemmel közlekedjenek az említett időszakban.

Pályázati Hirdetmény

A VÜSZI Gödöllői Városüzemeltető és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. (VÜSZI Nonprofit Kft, székhely: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 69.) pályázatot hirdet a Gödöllő, Táncsics Mihály út 5. szám alatti sportcentrumban található teniszpályák bérbeadására vonatkozóan.

A pályázaton 2 db teniszpálya 2021. évre szóló bérleti jogviszonyának elnyerésére szól.
(A kezdeti időpont közös megegyezés alapján)

A bérlemény megtekinthető: előzetes telefonos (28/420-773) időpont egyeztetést követően.

A pályázatnak tartalmaznia kell: A természetes személy, vagy gazdasági társaság pályázó nevét, vállalkozásának székhelyét, vállalkozói igazolványának számát, elérhetőségét, és adószámát, esetleges referenciáit.

A bérleti díjra vonatkozóan a pályázók javaslatát várjuk!

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 05-én 10 óra.
Kérjük, hogy pályázatokat zárt borítékban, a VÜSZI Nonprofit Kft. székhelyére személyesen vagy postai úton juttassák el.
A borítékra kérjük ráírni: Teniszpálya pályázat, 2021. március 05-én 10.00 óráig nem bontható fel!

VÜSZI Nonprofit Kft.

Ingyenes várakozási engedélyek hosszabbítása

Tájékoztatjuk, hogy 2021 évi ingyenes várakozási engedélyek kiadását a Vüszi Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodájában megkezdte! Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 12.
Felhívjuk figyelmét, hogy a 2020-ban kiadott ingyenes engedélyek kerülnek érvényesítésre így azt az ügyintézéshez feltétlenül hozzák magukkal!
A 2020. évi ingyenes várakozási engedélyek (érvényesítés nélkül) 2021. március 31-ig érvényesek. A határidő lejártával a 2020-as évben kiadott, azaz nem érvényesített engedélyeket már nem fogadjuk el.
Az engedélyek érvényesítéséhez, újak kiadásához lakcímigazoló kártya és forgalmi engedély továbbra is szükséges!

Tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. január 1. napjától Gödöllő város közterületein a rágcsálómentesítési munkákat új társaság, a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. látja el. A szolgáltatóváltásnak köszönhetően a régi etetőládák a közterületről begyűjtésre kerültek, az újak kihelyezése a napokban kezdődik meg. A változás az ügyintézés eddigi rendjét nem befolyásolja: bejelentésre továbbra is a VÜSZI Kft. ügyfélszolgálati irodáján keresztül nyílik lehetőség telefonon vagy e-mailen (+36-28-410-295; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), melyet követően a szakfeladatot végző vállalkozó munkatársai megteszik a szükséges intézkedéseket.

Tájékoztatás faápolási munkákról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. január 19 - 2021. február 28. között az Alsó-park területén a VÜSZI Nonprofit Kft megbízásából faápolási munkálatokra kerül sor, melynek során a szakemberek a száraz ágak eltávolításával, a fák koronáinak szükségszerű alakításával, valamint fagyöngymentesítéssel járulnak hozzá a zöldfelület megújításához. A munkálatok 383 fát érintenek, mely feladatok elvégzésére a szakmai előírások maradéktalan betartása mellett kerül sor. A cél a beteg és a balesetveszélyes ágak eltávolításával a meglévő faállomány megújítása, fakivágás kizárólag elszáradt példányok esetében történik.

Kérjük, a munkálatok ideje alatt az Alsópark területén fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Tájékoztatás faápolási munkákról

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. január 11. (hétfő) napjától a hónap folyamán a Dózsa György úti köztemető területén faápolási munkálatok elvégzésére kerül sor.

A munkálatokat a vállalkozó a szakmai előírások maradéktalan betartása mellett különös gondossággal végzi.

A munkavégzés ideje alatt kérjük, a temetőben fokozott figyelemmel közlekedjenek!

VÜSZI Nonprofit Kft.