Hírek

Útjavítási munkák a Hunyadi János utcában

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy 2021. április 20-án és 21-én a Hunyadi János utcában - a Nap utca és a Rózsa utca közötti szakaszon - útburkolat javítási munkákat végzünk, félpályás útlezárással!
Az ideiglenesen felmerülő kellemetlenségek miatt kérjük megértésüket és segítő együttműködésüket!

VÜSZI Nonprofit Kft

Felhívás - Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartásának változása

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III.5.) Kormányrendelet előírásaira figyelemmel ügyfélszolgálati irodánkban 2021. március 8. napjától a személyes ügyintézésre nincs lehetőség.
Természetesen kollégáink telefonos elérhetőségünkön (+36/28-410-295), valamint e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) továbbra is állnak szíves rendelkezésükre.
Fentiekre tekintettel az ingyenes parkolási engedélyek meghosszabbítását átmenetileg szüneteltetjük.
Ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartását érintő későbbi változásokról honlapunkon (www.vuszikft.hu) fogunk tájékoztatást nyújtani.

Ingyenes várakozási engedélyek hosszabbítása

Tájékoztatjuk, hogy 2021 évi ingyenes várakozási engedélyek kiadását a Vüszi Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodájában megkezdte! Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 12.
Felhívjuk figyelmét, hogy a 2020-ban kiadott ingyenes engedélyek kerülnek érvényesítésre így azt az ügyintézéshez feltétlenül hozzák magukkal!
A 2020. évi ingyenes várakozási engedélyek (érvényesítés nélkül) 2021. március 31-ig érvényesek. A határidő lejártával a 2020-as évben kiadott, azaz nem érvényesített engedélyeket már nem fogadjuk el.
Az engedélyek érvényesítéséhez, újak kiadásához lakcímigazoló kártya és forgalmi engedély továbbra is szükséges!

Tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. január 1. napjától Gödöllő város közterületein a rágcsálómentesítési munkákat új társaság, a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. látja el. A szolgáltatóváltásnak köszönhetően a régi etetőládák a közterületről begyűjtésre kerültek, az újak kihelyezése a napokban kezdődik meg. A változás az ügyintézés eddigi rendjét nem befolyásolja: bejelentésre továbbra is a VÜSZI Kft. ügyfélszolgálati irodáján keresztül nyílik lehetőség telefonon vagy e-mailen (+36-28-410-295; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), melyet követően a szakfeladatot végző vállalkozó munkatársai megteszik a szükséges intézkedéseket.

Ügyfélszolgálati ügyintézés

vuszi logoMivel az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében nyitvatartási idő alatt az ügyfélszolgálati fogadótérben kizárólag 1 ügyfél tartózkodhat, ezért kérjük, hogy bejelentéseiket lehetőség szerint a +36/28/410-295 telefonszámon, vagy az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen tegyék meg.

Megértésüket köszönjük!

Díjmentes közterületi parkolás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Gépjárműhasználókat, hogy 2020. november 04-től a Kormány 479/2020. (XI. 3.)  kormányrendelet 8. §-ával összhangban, Gödöllő Város közterületein a társaságunk által üzemeltetett fizetőparkoló övezetekben - a vírus okozta veszélyhelyzetre tekintettel - a parkolásért nem kell díjat fizetni.

VÜSZI Nonprofit Kft.

  • 1
  • 2