Hírek

Tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. január 1. napjától Gödöllő város közterületein a rágcsálómentesítési munkákat új társaság, a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. látja el. A szolgáltatóváltásnak köszönhetően a régi etetőládák a közterületről begyűjtésre kerültek, az újak kihelyezése a napokban kezdődik meg. A változás az ügyintézés eddigi rendjét nem befolyásolja: bejelentésre továbbra is a VÜSZI Kft. ügyfélszolgálati irodáján keresztül nyílik lehetőség telefonon vagy e-mailen (+36-28-410-295; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), melyet követően a szakfeladatot végző vállalkozó munkatársai megteszik a szükséges intézkedéseket.

Tájékoztatás faápolási munkákról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. január 19 - 2021. február 28. között az Alsó-park területén a VÜSZI Nonprofit Kft megbízásából faápolási munkálatokra kerül sor, melynek során a szakemberek a száraz ágak eltávolításával, a fák koronáinak szükségszerű alakításával, valamint fagyöngymentesítéssel járulnak hozzá a zöldfelület megújításához. A munkálatok 383 fát érintenek, mely feladatok elvégzésére a szakmai előírások maradéktalan betartása mellett kerül sor. A cél a beteg és a balesetveszélyes ágak eltávolításával a meglévő faállomány megújítása, fakivágás kizárólag elszáradt példányok esetében történik.

Kérjük, a munkálatok ideje alatt az Alsópark területén fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Tájékoztatás faápolási munkákról

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. január 11. (hétfő) napjától a hónap folyamán a Dózsa György úti köztemető területén faápolási munkálatok elvégzésére kerül sor.

A munkálatokat a vállalkozó a szakmai előírások maradéktalan betartása mellett különös gondossággal végzi.

A munkavégzés ideje alatt kérjük, a temetőben fokozott figyelemmel közlekedjenek!

VÜSZI Nonprofit Kft.

Ügyfélszolgálat nyitvatartási idejének változása

vuszi logo A koronavírus járványra és a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a VÜSZI Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodájának nyitvatartása 2020.november 9. napjától az alábbiak szerint változik: hétfői napokon 12-18 óra, míg keddtől péntekig 8-14 óra között várjuk észrevételeiket, bejelentéseiket.

Mivel az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében nyitvatartási idő alatt az ügyfélszolgálati fogadótérben kizárólag 1 ügyfél tartózkodhat, ezért kérjük, hogy bejelentéseiket lehetőség szerint a +36/28/410-295 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tegyék meg.

Megértésüket köszönjük!

Díjmentes közterületi parkolás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Gépjárműhasználókat, hogy 2020. november 04-től a Kormány 479/2020. (XI. 3.)  kormányrendelet 8. §-ával összhangban, Gödöllő Város közterületein a társaságunk által üzemeltetett fizetőparkoló övezetekben - a vírus okozta veszélyhelyzetre tekintettel - a parkolásért nem kell díjat fizetni.

VÜSZI Nonprofit Kft.

Felvételre keresünk útkarbantartó munkatársat

VÜSZI Nonprofit Kft
útkarbantartó munkatársat keres

Gödöllői székhelyű, városüzemeltetéssel foglalkozó társaság keres útkarbantartó munkatársat

feladata:
Gödöllő közút és járda hálózata, azoknak környezete, közterületek, valamint a kapcsolódó műtárgyak (hidak, átereszek, csapadékvíz elvezetési rendszerek) karbantartása, üzemszerű működésének biztosítása, hibák megelőzése és azok szakszerű javítása.

elvárások:
szakmai tapasztalat városüzemeltetésben, fenntartásban
felelősségvállalás, önálló munkavégzés, megbízhatóság, terhelhetőség
minőségi munkavégzés

Bővebben

  • 1
  • 2