Hírek

Társaságunk parkolási ellenőr munkatársat keres felvételre

Gödöllői székhelyű, városüzemeltetéssel foglalkozó társaság keres parkolási ellenőr munkatársat, teljes munkaidős foglalkoztatásban

feladata:
ügyfélszolgálaton ügyintézői teendők ellátása
Gödöllő város parkoló zónáiban a gépjárművek jogos várakozásának ellenőrzése
parkolójegy nélküli gépkocsikról pótdíj-nyomtatás készítése
parkolójegy-váltó automaták ellenőrzése és ürítése

elvárások:
minimum 8 általános iskolai végzettség
felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek
felelősségvállalás, önálló munkavégzés, megbízhatóság, terhelhetőség
jó kommunikációs képesség

előny:
helyismeret
szakmai tapasztalat parkolási ellenőr területen
gépjárművezetői engedély B kategória

Jelentkezés:
önéletrajzot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk, fizetési igény megjelölésével, 2021. október 15-ig

Ügyfélfogadás változása

Tisztelt Ügyfeleink!

Ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartása technikai okok miatt átmeneti időre megváltozik:

munkanapokon 8 és 14 óra között nyílik lehetőség az ügyintézésre.

Megértésüket köszönjük!

VÜSZI Nonprofit Kft.

Felhívás - fizetős várakozási övezetekben történő parkolást érintő változásokról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 271/2021 (V.21.) kormányrendelet rendelkezési alapján 2021. május 25. napjától a fizető várakozási övezetekben parkolásra kizárólag érvényes parkolójeggyel vagy bérlettel nyílik lehetőség!
A 3-as és a 11-es övezetre kiadott 2020. évi ingyenes várakozási engedélyek érvényességét 2021. július 31-ig, míg a kedvezményes bérleteket 2021. június 30. napjáig meghosszabbítjuk. A határidők lejártával a 2020. évben kiadott engedélyeket már nem tudjuk elfogadni.
Az engedélyek meghosszabbítására, új bérletek vásárlására ügyfélszolgálati irodánkban (2100 Gödöllő, Dózsa György út 12.) van lehetőség ügyfélfogadási időben! 
Ingyenes bérlet meghosszabbítása esetén kérjük, hogy a 2020-ban kiadott engedélyt a lakcímigazoló kártya és a forgalmi engedéllyel együtt szíveskedjenek magukkal vinni az ügyintézéshez.

A 2/2004 (II.2.) számú önkormányzati rendelet szerint, az a természetes személy jogosult egy darab ingyenes várakozási engedélyre aki, Gödöllőn, a 3-as vagy a 11-es zónán belül állandó bejelentett lakcímmel rendelkezik továbbá tulajdonában, üzemeltetésében, vagy használatában lévő (kizárólag céges autókra igényelhető, céges igazolás szükséges a használatról) személygépjárművel rendelkezik.

A várakozási övezetekről, engedélyekről, bérletekről, parkolási díjakról további információk honlapunkon a Szolgáltatások/Parkolás menüpont alatt olvashatók (https://vuszikft.hu/szolgaltatasok/parkolas). 

Ingyenes várakozási engedélyek hosszabbítása

Tájékoztatjuk, hogy 2021 évi ingyenes várakozási engedélyek kiadását a Vüszi Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodájában megkezdte! Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 12.
Felhívjuk figyelmét, hogy a 2020-ban kiadott ingyenes engedélyek kerülnek érvényesítésre így azt az ügyintézéshez feltétlenül hozzák magukkal!
A 2020. évi ingyenes várakozási engedélyek (érvényesítés nélkül) 2021. március 31-ig érvényesek. A határidő lejártával a 2020-as évben kiadott, azaz nem érvényesített engedélyeket már nem fogadjuk el.
Az engedélyek érvényesítéséhez, újak kiadásához lakcímigazoló kártya és forgalmi engedély továbbra is szükséges!

Tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. január 1. napjától Gödöllő város közterületein a rágcsálómentesítési munkákat új társaság, a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. látja el. A szolgáltatóváltásnak köszönhetően a régi etetőládák a közterületről begyűjtésre kerültek, az újak kihelyezése a napokban kezdődik meg. A változás az ügyintézés eddigi rendjét nem befolyásolja: bejelentésre továbbra is a VÜSZI Kft. ügyfélszolgálati irodáján keresztül nyílik lehetőség telefonon vagy e-mailen (+36-28-410-295; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), melyet követően a szakfeladatot végző vállalkozó munkatársai megteszik a szükséges intézkedéseket.

Ügyfélszolgálati ügyintézés

vuszi logoMivel az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében nyitvatartási idő alatt az ügyfélszolgálati fogadótérben kizárólag 1 ügyfél tartózkodhat, ezért kérjük, hogy bejelentéseiket lehetőség szerint a +36/28/410-295 telefonszámon, vagy az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen tegyék meg.

Megértésüket köszönjük!

  • 1
  • 2