Ügyfélszolgálat

 • Utak, hidak és parkok karbantartása
 • Park és zöltderület karbantartás
 • Gyepmesteri tevékenység, menhely üzemeltetés
 • Temető fenntartás, üzemeltetés

 Lakossági bejelentések, ügyfélszolgálat

Cégünk számára fontos a személyes kapcsolattartás, ezért a város központjában ügyfélszolgálati irodát működtetünk, ahol felkészült kollégáink fogadják a hozzánk betérőket.
Nyitva tartás: H 8-18; K-P 8-16 óráig.
 

Hónap tippje

A koronavírus járvány fékezése érdekében a kijárási korlátozás rendelkezésein túl az alapvető higiéniai előírásokra is figyelemmel kell lenni. Kiemelendő a köhögés és a tüsszentés szabályainak betartása, a gyakori és alapos kézmosás, a rendszeres tisztálkodás, a különféle felületek fertőtlenítése, valamint a ruházat mosása és vasalása. Nagy jelentősége van az immunrendszer erősítésének, a megfelelő tápanyag, folyadék és vitamin bevitelnek.

Hírek, aktualitások

 • Álláshirdetés

  A VÜSZI Nonprofit Kft. LAKATOS munkakörbe munkatársat keres

  Gödöllői székhelyű, városüzemeltetéssel foglalkozó társaság fémipari (lakatos) végzettségű munkatársat keres.
  További információk a "Bővebben" gombra kattintva érhetők el.

  Bővebben ...

 • Díjmentes közterületi parkolás

  Tisztelt Gépjárműhasználó!

  Tájékoztatjuk, hogy a Kormány 87/2020. (IV.05.) számú kormányrendeletével összhangban, Gödöllő Város közterületein a társaságunk által üzemeltetett fizetőparkoló övezetekben - a vírus okozta veszélyhelyzetre tekintettel - a parkolásért nem kell díjat fizetni.

  VÜSZI Nonprofit Kft.

 • Várakozási engedélyek meghosszabbítása

  Tisztelt Lakók!

  A kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében a 3. valamint a 11. zónában jelenleg használatban lévő (2019-ben kiadott) ingyenes és a tartózkodási lakóhellyel rendelkezők részére kiállított kedvezményes árú várakozási engedélyek érvényességi idejét 2 hónappal, azaz 2020. május 31. napjáig meghosszabbítottuk! A biztonságos ügyintézés érdekében kérjük, hogy a bérletek cseréjét lehetőség szerint elektronikusan intézzék, melynek részleteinek ismertetése a "Bővebben" funkciógomb használatával olvasható.

  Bővebben ...

 • Tájékoztatás játszóterek fertőtlenítéséről

  2020. március 25-től március 27-ig ismét elvégezzük Gödöllő játszótereinek - Virocid folyékony fertőtlenítőszerrel történő - kezelését, melyet szakcég végez a város 31 db játszóterén, valamint az alábbi két ügyeletes intézményben 
   
   
  • Mesék Háza Óvoda (Szent János utca 6-8.) külterületi játszóeszközének fertőtlenítése,
  • Gödöllői Palotakert Bölcsőde (Palota-kert 17.) külterületi játszóeszközének fertőtlenítése.

  Kérjük türelmüket, köszönjük megértésüket!