Vüszi Kft.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dokumentumok

Itt áttekinthet cégünk dokumentumait, közleményeit, pályázatait, díjtábláit

Képek

Fotó galériánk segítésével bepillantást tehet cégünk mindennapjaiba

Bejelentés

Itt különböző témákban bejelentéseket tehet Ügyfélszolgálatunknál.

 

Cégünk megújult ügyfélszolgálata szeretettel várja minden kedves ügyfelünket. A cím maradt ugyanaz (2100 Gödöllő, Dózsa György út 12), de kibővítettük és teljesen átalakítottuk ügyféltermünket, ahol kényelmesebb és színvonalasabb körülmények között tudjuk fogadni a hozzánk betérőket.

MInden, a céget érintő vagy tevékenységével kapcsolatos bejelentést, információkérést ezentúl itt lehet megtenni, személyesen, telefonon, faxon, vagy e-mailen keresztül. A bejelentéseket névvel, címmel és telefonszámmal együtt tudjuk elfogadni. A nagyobb horderejű ügyek kapcsán csak az ügyfélszolgálatunkon személyesen bejelentett, a bejelentő aláírásával hitelesített beadványokkal tudunk érdemben foglalkozni.

Új szolgáltatásként arra is van lehetőség, hogy a VÜSZI részlegvezetőivel, sőt akár az ügyvezető igazgatóval is személyesen találkozzanak egy-egy fontosabb kérdés kapcsán, ugyanis az érintettek meghatározott időpontokban fogadóórát tartanak, melyre előzetes egyeztetéssel lehet jelentkezni.


Ügyfélszolgálatunkon az alábbi ügyekben tudnak tájékozódni, intézkedni:

- parkolás

- cégünk tevékenységével kapcsolatos bejelentések (pl. kátyú, kidőlt fa bejelentés, gallyazási igények, parlagfű, csapadékvíz-elvezető csatorna dugulása, közterületen lévő elhullott állatok stb.)

- kárügyintézés

A hulladékszállítással kapcsolatos ügyintézést a Zöld-Híd Kft végzi!

Irodánk akadálymentesített, így a mozgáskorlátozottak számára is könnyen megközelíthető.

 

Nyitvatartás: H 8-18; K-P 8-16 óráig.


Elérhetőségek:

2100 Gödöllő, Dózsa György út 12.

Telefon: (28) 410-295

Fax: (28) 662-209

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.