Vüszi Kft.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Dokumentumok

Itt áttekinthet cégünk dokumentumait, közleményeit, pályázatait, díjtábláit

Képek

Fotó galériánk segítésével bepillantást tehet cégünk mindennapjaiba

Bejelentés

Itt különböző témákban bejelentéseket tehet Ügyfélszolgálatunknál.

 

Cégünk új kedvezményeket kíván bevezetni a Kossuth Lajos utcai Tűztorony mélygarázsban. A néhány héten belül bevezetésre kerülő rendszer lényege, hogy a belvárosban lévő üzletek, cégek, vállalkozások parkolási lehetőséget adhatnak ajándékba üzleti partnereiknek, vásárlóiknak. A kedvezményrendszerhez csatlakozók meghatározott értékű matricát vásárolhatnak, amelyeket ügyfeleiknek adhatnak tovább. Ezt a mélygarázsban kapott parkolójegyre ráragasztva, a matrica vonalkódjának leolvasásával érvényesíthetik, az azon szereplő összeg pedig levonásra kerül a parkolás díjából (a Tűztorony mélygarázsban ez a díj 200 Ft/óra). A matricákat 200 Ft

értékben lehet megvásárolni, így a rendszerhez csatlakozott üzletek vásárlói akár ingyenesen is tudnak a mélygarázsban parkolni. Azt azonban a csatlakozó cégek fogják eldönteni, hogy a parkolási bónuszt milyen feltételekkel adják „ajándékba” vevőiknek, ügyfeleiknek.

 

A kedvezményrendszerhez csatlakozó cégek, üzletek listáját folyamatosan figyelemmel kísérhetik a Gödöllői Szolgálatban, illetve honlapunkon.

 

A mélygarázsban parkolókat további kedvezmények is várják: 10.000 Ft-os, korlátozott számban kapható, havi bérletért időkorlátozás nélkül lehet használni a létesítmény szolgáltatásait.

 

További információkért forduljanak a Dózsa György út 12. szám alatt található ügyfélszolgálati irodánkba. (Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 8:00-15:30; telefon/fax: 06-28/410-295).

 

A belvárosi parkolás rendjéről további információkat olvashatnak a Tevékenységek/Belvárosi parkoló üzemeltetése menüpont alatt.